Tag : kc aleksandar makedonski

Во прв ред

На 14-ти ноември јубилејно 10-то издание на Македонскиот радиски фестивал (Фото)

Muzika24
Јубилејното 10-то издание на Македонскиот радиски фестивал “МАРС 2017” ќе се одржи на 14-ти ноември,...
Во прв ред

“МАРС 2017”: Јубилејното 10-то издание во МОБ на 14-ти ноември

Muzika24
Како што дознава Специјализираниот македонски музички фестивал Музика24, годинава Македонскиот Радиски фестивал или уште попознат...