Tag : kej na ohridska ezero

Во прв ред

“Охрид фест 2017”: Освен македонската елита, и позната светска група

Muzika24
Полека но сигурно се комплетира мозаикот за интернационалниот музички фестивал “Охрид фест – Охридски трубадури...