Tag : kenzo tange

Премиера

Слушнете ја песната „Кензо Танге“, инспирирана од градежната експанзија во Скопје (Видео)

Filip
Драган Иванов – Druggy ја промовираше својата нова песна „Кензо Танге“. Песната е инспирирана од...