Tag : kicevski bend

Премиера

Кичевскиот бенд „Inner Hate“ со прв видео запис за песната „Vengeance will be mine“ (Видео)

Muzika24
Моќен риф, енергичен ритам и мрачен вокал склопени во композиција која е олицетворение на духот...