Tag : kiki lesendric

Во прв ред

Скандал: МБК Продукција му забрани на Даниел да се појави на скопскиот концерт (Фото)

Muzika24
Даниел Кајмакоски нема да гостува на специјалниот концерт кој Кики Лесендриќ го организира заедно со...