Tag : kiko dimitrievski

Имам нешто да те прашам

Кико Димитиревски: Ми беше јасно уште од мал како стигнуваат подароците во чорапот

Muzika24
Кико Димитриевски познат по хитовите “Волшебна кочија”, “Сезаме”, “Без љубов неа ја допирам” и други,...