Tag : kilometar vo tugi cevli

Културо

Филмот “Километар во туѓи чевли”, награден на интернационалниот фестивал “Профест”

Muzika24
Во конкуренција од 167 авторски трудови од 14 подунавски земји, филмот на авторката Кристина Алексиеска...