Tag : kinenova

Културо

Со “Ругање на Христос” ќе стартува третото издание на фестивалот “КинеНова” (Фото)

Muzika24
Под мотото “Првиот никогаш не се заборава”, од 5-ти до 12-ти октомври ќе стартува третото...