Tag : kineska bajka

Културо

Операта „Турандот“ со изведба на 9-ти февруари во Македонската опера и балет

Muzika24
Операта „Турандот“ од Џакомо Пучини ќе биде изведена на 9-ти февруари 2022 година со почеток...