Tag : kinoteka na makedonija

Културо

Јануари – месец на анимирани филмови и тинејџерски драми во Кинотека на Македонија

Muzika24
Кинотеката на Македонија, по традиција, првите денови од Новата година им ги посветува на најмладите...
Во прв ред

Кинотека на Македонија и Кроација Рекордс со најдобрите концерти од најдобрите

Muzika24
Кинотека во соработка со „Croatia Records“, најголемата дискографска куќа во регионот, за сите кои во...
Фестивали

Изложба на концертни плакати на Влатко Стефановски на фестивалот “Синема сити”

Filip
Во периодот од 2-ри до 7-ми септември, на локации како Музеј на Град Скопје и...