Tag : kiril panajotov

Фестивали

Во исчекување на 35 јубилеј на “Макфест” Панајотов признава: Штип пари има – сместувачки капацитети нема (Фото)

Muzika24
Сведоци сме дека во изминатиот период поради коронавирусот многу културно-забавни манифестации, фестивали и веќе закажани...