Tag : Kiril pejcinovic

Премиера

„Ерихон“ го препеаа „Епитафот“ на Кирил Пејчиновиќ (Видео)

Filip
Групата „Ерихон“ од Скопје, во склоп на својот прв албум „Невечерен ден“, снимија препев на „Епитафот“...