Tag : kirilica

Културо

“Кирилица” прв концерт од овој циклус во новата сезона на Македонската филхармонија

Muzika24
Вечерва во Домот на АРМ со почеток во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи првиот...