Tag : klarenist zdravko angelov

Културо

„Почеток“ – нов концерт на оркестарот на Македонска филхармонија

Muzika24
Овој четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи првиот...