Tag : klinicki centar

Културо

Купете ја книгата “Карантински приказни”, цел приход оди за подршка на Клинички центар – Скопје

Filip
Издавачкиот центар “Три” соопшти дека оваа недела книгата “Карантински приказни” ќе стигне до читателите во...