Tag : klinika

Музика на кирилица

Познатиот македонски фолк пејач Зоран Ванев стана доктор (Фото+Видео)

Muzika24
Можеби се сеќавате на безвременските “Ангела”, “Ако бевме заедно”, “Ако умрам без збогум”, “Анита”… песни...