Tag : knigi

Музика на кирилица

Најпознатата пинк пантерка Оливера Чирковиќ за “Жешко столче” вели: Мирна ќе бидам кога ќе умрам (Фото+Видео)

Muzika24
Во новата трета емисија од третата сезона на “Жешко столче”, младиот водител Никола Трпковски ни...