Tag : koj e sega kriv

Музика на кирилица

Со „Некогаш ќе помине“ ја освои публиката, а сега има нова песна: Слушнете ја „Кој е сега крив“ на Лара Иванова (Видео)

Muzika24
Новата музичка ѕвезда во Македонија, Лара Иванова пред помалку од три месеци го промовираше мега-хитот...