Tag : koj te ima taj te nema

Балканленд

Бане Крстиќ (Гарави сокак) откри како ја создал хит песната „Кој те има, тој те нема“ (Видео)

Muzika24
Неодамна во телевизиска емисија познатиот Бане Крстиќ (Гарави сокак) откри како ја создал и напишал...