Tag : kolektiv band

Премиера

„Тиквешки рај“ е прва авторска песна на „Колектив бенд“ од Кавадарци (Видео)

Filip
„Колектив бенд“ од Кавадарци неодамна ја промовираа својата прва авторска песна. Се работи за шлагерот...