Tag : kombank arena

Балканленд

Романтичарот Владо Ѓеоргиев одржа одличен три часовен концерт во Белград (Фото)

Muzika24
По првиот оправдано откажан концерт, вчера вечер познатиот црногорски романтичар Владо Ѓеоргиев одржа незаборавен спектакуларен...