Tag : komedija

Во прв ред

Стенд Ап шоуто со познатиот македонски актер – Сашо Тасевски на 20-ти декември во Милениум (Фото)

Muzika24
Поради трагедијата која се случи кон почетокот на месец декември, како и многу настани, логично...
Во прв ред

Стенд ап комичарот Александар Георгиевски денес и утре со настапи во Скопје

Muzika24
Комичарот Александар Георгиевски или “G Vision” како што го знаат фановите, изминатиот период ја освои...
Во прв ред

На 16-ти ноември урнебесна вечер со комичарот Богољуб Митиќ-Ѓоша (Фото)

Muzika24
За првпат во Македонија гостува еден од најдобрите српски комичари во изминатата деценија Богољуб Митиќ-Ѓоша...
Во прв ред

На 14-ти октомври Вашето лице заслужува насмевка – Неша Бриџес со стенд-ап во Скопје (Фото)

Muzika24
Еден од најпопуларните стенд-ап комичари на Балканот, Неша Бриџес доаѓа во Скопје. 14-ти октомври е...