Tag : komentar

Музика на кирилица

Александар Темелков: Знаев дека ќе испаднам од “Sвездите на Гранд” затоа што сè пред време се договара

Muzika24
Македонскиот натпреварувач во музичкото регионално шоу „Ѕвездите на Гранд“, Александар Темелков, кој лут си замина...