Tag : komisija za zarazni bolesti

Музика на кирилица

Комисијата за заразни болести дозволи јавни настани со 30 % од целосниот капацитет

Filip
Утрово на состанок со Комисијата за заразни болести се донесени нови мерки, кои претходно биле...
Музика на кирилица

Иницијативниот одбор на ресторани: Незамисливо е да постои изговор дека ние сме извор за ширење на вирусот

Muzika24
Ова е веќе трета недела на континуирани протести од наша страна, на кои за жал...
Музика на кирилица

Ќе се укинува забраната за музички настани во угостителските објекти

Muzika24
Комисијата за заразни болести прифатила да го разгледа барањето на Независната угостителска комора (НУК) и...