Tag : koncert majstor

Културо

Концерт на виртуозот на виолина Роман Симовиќ со Македонската филхармонија

Muzika24
“Чајковски и Бетовен” е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се...