Tag : koncert na hor na mob

Културо

Скопско лето 2021: Утревечер на Зелениот покрив на ГТЦ – Концерт на Хорот на МОБ

Muzika24
Во организација на Дирекцијата за култура и уметност – Скопје, а во рамки на фестивалот...