Tag : koncert na otvoreno

Културо

Македонска филхармонија во Градскиот парк со „Одисеја 2024“

Muzika24
И оваа година, Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт „Филхармонија на отворено”, кој ќе...