Tag : koncert pod sveki

Во прв ред

Овој петок илјадници свеќи на сцената на Македонска филхармонија за премиерното издание на „Candlelight“ – концертот под свеќи

Muzika24
Овој петок илјадници свеќи ќе ја осветлат сцената на Македонската филхармонија на премиерното издание на...