Tag : koncert

Музика на кирилица

Ris Flower направи инзвонредна преработка на хитот “Come Undone” од легендарните “Duran Duran” (Фото)

Muzika24
Нашата интернационална музичка ѕвезда Ris Flower со официјална согласност од членовите на легендарната англиска група...
Музика на кирилица

Јонче Христовски емотивно го растресе Скопје (Видео)

Muzika24
После првиот и вчерашен концерт во градот на конзулите, Битола, вечерва во Скопје се одржа...