Tag : koncerten spektakl

Културо

Концертен спектакл „Фузија“ со светски познатата виолинистка Ирина Муресану која ќе гостува во Скопје на 2 ноември

Muzika24
По успешната турнеја во Италија и спектакуларниот концерт на „Охридско Лето”, камерниот оркестар „Профундис“ со...