Tag : koncertna sezona

Културо

Од септември богата и атрактивна нова концертна сезона на Македонската филхармонија

Muzika24
Нашите соработници од Македонската филхармонија со задоволство не информираат дека програмата за новата концертна сезона 2017/2018...