Tag : kongresen centar

Премиера

“Скопски солисти” го промовираа ЦД-то со наслов “Festiv Music n.2”

Muzika24
Пред неколку дена се одржа промоција на новиот компакт диск на камерниот оркестар “Скопски Солисти” со...
Во прв ред

Новата Универзална сала дел од конгресниот центар “Александар Македонски” (Фото)

Muzika24
На предлог на градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, а во согласност со одлуката на...