Tag : kono frosina

Во прв ред

На 29-ти септември концерт на култниот проект “Електро Култура”

Muzika24
На 29-ти септември, во киното Фросина ќе се случи долгоочекуваниот концерт на култниот музички проект...
Во прв ред

“Џун”, Гоце Саф и ЛД Пистолеро дел од концертот на “Фулиш Грин”

Muzika24
“Фулиш Грин” (Foolish Green), најавувајќи го својот деби албум, во декември 2012 го претставија новогодишниот...