Tag : kopii

World Music

Се снима документарен филм за некогашната тинејџ музичка атракција “Backstreet Boys”

Muzika24
Режисерот Сивен Кијак подготвува долгометражен документарец за една од најпопуларните машки групи “Backstreet Boys”. Филмот...