Tag : kostadin kostadinovski

Музика на кирилица

Скандалозно: Костадин Костадиновски ги цензурира текстовите во кои се опева македонската историја (Видео)

Muzika24
На неодамна одржаниот музички фестивал “Филиграни” настапија голем број на познати македонски, но и балкански...