Tag : kostadin krsteski

Музика на кирилица

Младиот хармоникаш Костадин Крстески компонираше и сними ново македонски оро (Видео)

Muzika24
“Кичевска саса” е насловот на новото македонско оро, компронирано од младиот и талентиран Костадин Крстески....