Tag : kotor

Балканленд

Емина Јаховиќ и Алекса Перовиќ преполнија ноќен клуб во Црна Гора

Muzika24
По година и половина познатата балканска поп пејачка Емина Јаховиќ настапи пред публиката во Котор,...