Tag : kraj na svetot

Во прв ред

Со Фолтин во “Хавана” за денот на вљубените

Muzika24
По успешната промоција на албумот “Антитело” која што ја имаа на 21-ви декември минатата година...
Имам нешто да те прашам

Ексклузивно: Битолската група “Паркети” оди во приказните, тие по Нова година се распаѓаат?!

Muzika24
Деновиве имавме гласини околу понатамошното постоење на битолската позната панк група “Паркети”. И бидејќи секогаш...
Имам нешто да те прашам

Се ближи “крајот на светот”, како познатите македонски јавни личности ќе го поминат “последниот” ден

Muzika24
Веќе сите медиуми со месеци и месеци не опркужуваат и речиси секојдневно не замараат со...