Tag : kraj vardaroviot jazz

Фестивали

Со концертен настап „Љубојна“ го отвораат фестивалот „Крај Вардарот џез“

Muzika24
На денешната прес конфереција, организаторите на второ издание на фестивалот „Крај Вардарот џез“, најавија дека...