Tag : kraj

Музика на кирилица

Дали “Крај” на Андријана Кеш е почеток на регулирањето на авторските права (Фото+Видео)

Muzika24
Често во Македонија се случува одредена музичка група, познат пејач или пејачка да издаде нова...