Tag : krajot pesna pisuva

Музика на кирилица

„Крајот песна пишува“- нова песна и спот на Александар Ристовски (Видео)

Muzika24
Музиката и аранжманот за оваа моќна балада ги направи самиот Ристовски, текстот е дело на...