Tag : kralica na romskata pesna

Музика на кирилица

Шокантно: Трошоците за лечењето на Есма кои изнесуваат над 873.000 денари по пет години не се платени (Фото+Видео)

muzika 24
Само една година по смртта на кралицата на ромската песна почна да се ограбува наследството...