Tag : kralica

Културо

Тереза Кесовија ќе настапи на отворањето на ликовната колонија “Вевчански видувања”

Filip
Хрватска кралица на шансоните, Тереза Кесовија ќе настапи на отворањето на осмата ликовна колонија “Вевчански...