Tag : kratko intervju

Имам нешто да те прашам

Trio Gentlemen: Македонската естрада заслужува убава македонска музика (Видео)

Muzika24
Во неделата на 28-ми јануари во Македонскиот Народен Театар пред голем број на пријатели, соработници...