Tag : kratovo

Фестивали

Златни денови Кратово 2023 ја докажа љубовта кон македонската авторска музика

Muzika24
Културните подвизи се секогаш дел од мостот кон зачувувањето на идентитетот, а љубовта кон македонската...
Во прв ред

На Кратово едноставно му се случија “Златните денови” (Фото)

Muzika24
Ако првиот ден Кратово имаше публика која едноставно уживаше во музичкиот избор и она што “Златни...