Tag : kreativen tim

Музика на кирилица

Тања Кокев задолжена за костимите за големиот концерт на Дуке Бојаџиев

Muzika24
Нашата еминентна дизајнерка Тања Кокев заедно со нејзиниот креативен тим, ќе се погрижи за изгледот...