Tag : kriminalec

Балканленд

Aца Лукас ќе го тужи Кристијан Голубовиќ оти го нарекол алкохоличар и криминалец

Muzika24
Медиумскиот конфликт и нетрпеливост меѓу Кристијан Голубовиќ и Аца Лукас трае повеќе од една година....