Tag : kristijan golubovic

Балканленд

Aца Лукас ќе го тужи Кристијан Голубовиќ оти го нарекол алкохоличар и криминалец

Muzika24
Медиумскиот конфликт и нетрпеливост меѓу Кристијан Голубовиќ и Аца Лукас трае повеќе од една година....
Балканленд

Кристијан Голубовиќ наскоро и во музичките води (Видео)

Muzika24
Верувале или не, еден од последните мафијаши на белградскиот асфалт и единствениот преживеан од постјугословенското...