Tag : kristijan jovanov

Имам нешто да те прашам

Кристијан Јованов: Во 2013-та сакам да излезе мојот деби албум!

Muzika24
Кристијан започна со учеството во “Операција Триумф”. Доколку тоа не го паметите, тогаш сигурно се...