Tag : kristijan pasovski

Премиера

Кристијан ни ја откри својата “Фантазија” (Видео)

Muzika24
Кристијан Пашоски го промовираше својот најнов видео запис, за неговата најнова песна “Фантазија”.  Таа веднаш...